Jag är galen i garn

Under den senaste veckan har jag köpt sammanlagt 93 garnnystan, vilket motsvarar 4650 gram garn. Det är ju helt sjukt.
75 nystan Polly från Rusta (5 kr/nystan!!), 10 nystan Helen från Rusta, och 8 nystan Cotton Light som jag beställt.
 
60 nystan Polly och 10 nystan Helen köpte min pojkvän åt mig på Rusta, eftersom jag över sommaren bor i en stad ganska många mil från närmaste Rustabutik. Han tyckte det var ganska pinsamt att köpa så mycket garn, och ändå gjorde han det för mig! Tänk vilken fantastisk pojkvän jag har. Sedan hade jag även turen att hinna besöka Rusta innan Polly tog slut, så jag kompletterade med det rosa garnet eftersom den färgen inte fanns när min pojkvän köpte det andra. Cotton Light-nystanen beställde jag för att kunna virka ett linne som jag varit sugen på länge nu.
 
 
 
Och så tänkte jag bara säga att anledningen till att jag inte har uppdaterat bloggen på två och en halv månad är att jag verkligen inte haft något att skriva om. Jag har knappt virkat alls, tills för ett par veckor sedan när jag påbörjade en ny filt i zickzackmönster (som för övrigt kommer dyka upp här så småningom). Dessutom har jag inte haft tillgång till internet på min dator och det är ju svårt att blogga utan det. Tills vidare får ni gärna följa mig på Instagram istället, litenvirktant heter jag där, så hoppas jag att jag kan bli lite bättre på att lägga upp bilder där så länge. 
 
 
/Frida
 


Kommentarer
Anonym

Du har varit saknad Frida, gillar din inspirerande blogg. Hoppas inspirationen återvänder och även tiden för garntrassel. Kram

Svar: Men åh, så kul att höra! Tack så mycket! :) Kram /Frida
Frida

2015-07-27 @ 04:12:33
Nenne

Nu har jag också varit på Rusta. Köpte Helen-garn till min Heidi bears-häst. Kalasbra pris på garn för jag tror det går åt en del som sagt. Blir ett bra höstprojekt.
Ska bli spännande att se vad du ska göra med ditt cotton-light. Jag hittade på rea förra året, stickade mössor med mitt. Jag tyckte det var trassligt att virka med!

Ha en bra dag!

Svar: Ja visst är Helen perfekt, både billigt och mjukt och skönt att virka i! :) Jag håller med dig om att Cotton Light är lite trassligt att virka i, jag upplever att det delar sig hela tiden! Tyvärr blev det inte som det skulle med det jag tänkt virka a det garnet, så jag får hitta på något annat att göra av det istället :)
Frida

2015-08-11 @ 10:12:16
URL: http://prinsessanparonpure.blogspot.se/
Maria

Hej Frida!
Så mycket fint du har på din sida!! Verkligen inspirerande :).

Såg att du köpt en massa garn på Rusta, även om detta inlägg var ett tag sedan. Jag har oxå handlat garn där bland annat Helen och Garn Mix. Har dock upplevt att många av nystanen är väldigt trassliga så att man får sitta och reda ut garnet innan man kan fortsätta sticka. Är detta något som du har upplevt? Funderar på om jag haft otur eller om det är fler som upplever samma sak.
/Maria

Svar: Men åh, tack snälla du! Kul att jag kan inspirera :)
Helengarnet har jag virkat väääldigt mycket med genom åren, och det har jag aldrig haft några problem med. Det garnet älskar jag att arbeta med. Garn mix har jag bara använt någon enstaka gång för länge sedan så jag minns faktiskt inte hur det var. Men det är ju lite så att man får vad man betalar för. Rustas garner är ofta väldigt billiga och då tror jag inte att man kan förvänta sig hur mycket som helst av kvaliteten. Deras Polly är ett bra exempel, det säljer de för 5 kr/nystan och med det garnet har jag ofta upplevt knutar mitt i nystanet och mycket trassel. Hoppas mitt svar var till någon hjälp!

(P.S! Numera håller jag till på www.litenvirktant.se istället för här! :) )

/Frida
Frida

2017-01-31 @ 20:59:46


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0