Väska av mormorsrutor #1

Egentligen blev min väska av mormorsrutor färdig för ett ganska bra tag sedan, men jag har varken haft tid eller ork att fota den. Idag tog jag i alla fall tag i det och här är den nu. Den består av 18 rutor som jag sytt ihop med kaststygn. Till handtag virkade jag två remsor som båda består av två rader med stolpar. Med virknål 3,5 och rutor på fem varv blev väskan precis lagom stor för mina A4-skrivblock - perfekt att ha dem i till skolan med andra ord.
     Min inspirationsnivå är just nu på noll, om inte lägre än det till och med. Jag vet verkligen inte vad jag ska virka, vilket är otroligt frustrerande. Tack och lov är det lugnt i skolan nu efter månader av oändligt skolarbete, och förhoppningsvis kan jag koppla av och få tid och lust att virka igen. Jag har i alla fall tagit tag i ett UFO som legat i någon månad, även det en väska av mormorsrutor. Jag ska försöka bli klar med den, sedan får vi se vad som händer.
     Men jaja, nu kommer bilderna på den färdiga väskan i alla fall!
 
 
/Frida
 


Kommentarer
Jessica

Så himla fin! Måste göra en egen :) Är den stabil när du har i A4-block? Vad använde du för garn?

Svar: Gör det! Den var både enkel och rolig att göra :) Nja, beror väl på vad man jämför med.. men den är väl ungefär lika stabil som en tygkasse. Den är lagom stabil för att bära några A4-block i tycker jag :) Det vita, blå och svarta garnet är "Helen" från Rusta, och det lila är något jag köpt för länge sedan så jag vet inte vad det heter. /Frida
Frida

2014-07-30 @ 14:49:14


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0