I'm back!

Jag är slutligen hemma efter en massa fantastiska sommarlovsveckor på olika platser. På tisdag börjar skolan igen och då är det dags att återgå till vardagen med alla rutiner som jag ändå saknat liiite. Hursomhelst, jag tänkte att jag skulle visa er lite av det jag virkat under sommaren. Men jag insåg nyss att jag inte har avslutat ett enda projekt under sommaren, bara påbörjat nya. Så typiskt mig, haha.
 
Jag har börjat virka en filt med mormorsränder! Har inte kommit så långt än men det är kul att prova på nåt nytt. Den blir färgglad i alla fall!
 
 
 
En av mina snäckskalssjalar börjar bli färdig. Problemet är att jag inte vet hur stor jag ska göra den... och dessutom har garnet tagit slut, så det återstår att se när jag kan få tag på mer och göra klart den.
 
 
 
Och så har jag påbörjat en ny filt med mormorsrutor. Hittills har jag gjort fjorton rutor, sex olika. Jag funderar på om jag ska göra hela filten i samma färger eller om jag ska byta ut det gröna mot blått i några rutor, och kanske även få in lite rosa här och där. Jag vet inte...
 
 
/Frida

Jag virkar för fullt även om det är tyst från mig här

Att sitta ute i solen på en filt och virka kan ju vara bland det bästa som finns. Och det är precis vad jag gör om dagarna! Förutom att bada, läsa, äta glass och hänga med släkten förstås.
 
Just nu har jag verkligen fastnat för att virka snäckskalssjalar. Jag började på en ny i förrgår, så nu har jag tre stycken halvfärdiga. Det som är så bra med sjalar är att man bara behöver ett garnnystan och en virknål. Det är så smidigt att ta med sig och man kan virka var och när som helst! Jag har börjat få blåsor på fingrarna eftersom jag virkat så mycket de senaste dagarna...
 
Bjuder på en mobilbild från igår när jag satt ute i gräset med sjal nummer två. Ha en fortsatt trevlig sommar!
 
 
/Frida
RSS 2.0